söndag 29 augusti 2010

Hon är INTE på Pluto

Vi har inte sänt vårt lilla monster till Pluto och inte till någon annan avlägsen planet heller för den delen..om ni vart oroliga för vart hon tagit vägen här på bloggen. Det är bara lat-matte som inte tagit sig tid att uppdatera:(Sorry!
Man är igång och jobbar och försöker komma till rätta med rutiner och vardagsliv..så skrivandet kom i kläm. Som ni ser har jag även varit lat på bild-sidan..inga nya bilder. Men när kompisen Hanna var här med sin Welsh Alfons så tog hon lite bilder..så dom kommer inom kort;)
Så vad har hänt på Zelda-fronten då? En hel del tycker jag!
Nu väger hon nog strax över 7 kg ( hon vägde 6,7kg för två veckor sedan då vi var och vaccinerade henne). Hon är inte lika glad i sin mat längre..nu får man nästan "tjata" på henne för att hon ska äta. Men hon är fortfarande lika besatt av godis ;) Hon hoppar lätt upp i soffan men har inte lärt sig hoppa ner. Vi har börjat valpkurs också. Zelda är yngst men det tycker jag inte märks, hon sköter sig fint :) Imponerar när vi tränar in nya saker. Hon kan sitt, ligg, stanna, kom hit, backa,fot, vacker tass och nu har hon just lärt sig taget också! Jag kör "musmatt-tekniken" och tränar lite rutan..men har hört att man bör ta bort mattan så fort som möjligt :S ajja..får väl se hur dte går :P Det är verkligen en rolig valp att leka/träna med. Hon är med på allt och hon är väldigt lyhörd. Hon har kommit på hur man skäller också:P Hon gör det dock endast när man typ säger åt henne att inte bita på soffan. Då liksom bugar hon sig, viftar på svansen, biter i luften och skäller. Tror det är någon typ av lek/utaman matte- beteende :S. Det är ju ingen vek hund vi har direkt :P. En riktigt kaxbrutta är hon.
Livet med valp förtsätter iaf att vara helt underbart...trotts att hon ibland får en att vilja slita sitt hår..så älskar jag det! :D Imorgon är det dags för valpkurs igen...spännande!

2 kommentarer:

  1. Vad kul med en uppdatering! Vad kul att ni har börjat på valpkurs, vi ska börjar på Onsdag :).

    SvaraRadera
  2. Ja det var på tiden, vi vill ju veta hur det går för Kingstons framtida flickvän =)
    Det ska bli jättekul när de äntligen får träffas, Kingston lär se ut som en jätte bredvid Zelda. Han vägde 10,4 kg när vi vaccinerade honom. Nu är det nog närmre 15 kg.
    Kram på er!

    SvaraRadera