torsdag 30 december 2010

Snipp Snapp snut..så var året slut

Och så har ännu ett år passerat och man undrar som alltid vart tiden tog vägen. Det här året har iaf varit ett av de mest händelserika åren i mitt liv. Med betoning på sommarmånaderna ;)
Började året med att ta min fil.kand examen i Pedagogik. Har läst till Hälsopedagog här i Gävle. Därefter blev det jobbsök, skrapa timmar på mina extrakneg och så får vi ju glömma att jag ja la i en högre växel när det gällde kennel-serch. I början av året fick jag kontak med andra aussie-ägare i närområdet(efter lite dektektiv-letande på nätet :P) Efter de kontakter jag skapat och efter att ha sett och träffat aussies och även fått tränat en,så kändes det superbra! Ett plus var även att jag upptäckte hur otroligt trevliga alla hundmänniskor var:D Här kommer man trivas! I början av 2010 börjar jag och sambon leta radhus. Blev faktiskt inte så många visningar innan vi hittade vår pärla. Inflytt= 1 juni.En annan pärla vi sprang på ( eh,,,sambon letade ganska länge men..) var vår nya bil. Vår första bil tillsammans ( en rav4) På vårkanten skulle mer framtidsplaner skapas. Jag blev tillfrågad att köpa en företag där jag själv jobbat extra när jag studerade. Ett mindre företag som sysslar med butiksdemonstrationer, sampling och events. Superkul och vilken utmaning!! Med mycket stöd och hjälp från sambo och familj så rodde jag det hela i land till slut men allt vad det innbär att starta och driva eget. Det är ju tur att man är lite av en ordningsnörd. På sommaren visste jag att verksamheten med företaget skulle ligga ganska lågt och det var ju tur för sen kom ju lilla Zelda in i våra liv och det var ju en omställning som hette duga. Den bästa omställningen i mitt liv :D. Sommaren med Zelda liksom svisschade förbi sen blev det valpkurser och socialträning som stod på schemat. Vad gäller vintern så känns den som en enda dimma :S. Vart mycket jobb och nya utmaningar man ställts inför i och med företaget och när jag inte jobbat har det blivit till att jobba med vilden och det vet ja nu...det innehåller också sina utmaningar ;) Den summeringen av mitt 2010 är allt jag har att bjuda på. Jag vart sängliggande i influensan i en veckan så nu måste jag sova.
Till sist vill jag och Zelda bara önska alla ett gått nytt år och hoppas verkligen ni följer oss in i 2011! Ett år med hundträning, skoj bus,MH och tävlingsdbut :D!


Mini-Mi strax över 7 månader. Väger 15.9kg.

4 kommentarer:

 1. God fortsättning på det Nya året. Hon växer tjejen och blir bara sötare o sötare :). Vad skönt att nyåret gick bra för er. Ha en forsatt skön helg Kramar Liz,Ajax och Zanto

  SvaraRadera
 2. Vad fin Zelda är! Nu ser jag att Java är lite mer pälsig :P. Härligt att läsa om ditt år :), och det låter roligt att var egen företagare.

  SvaraRadera
 3. Låter som en härligt år!

  Lilla mini zelda är nog inte sååå mini ändå. Hon är percis lagom (säger jag som är partisk och gillar mina två små tjejer på 16-17kg)

  SvaraRadera
 4. hahaha men jag använder fatikst bara furminatorn när de verkligen fäller. Tror nämligen den sliter lite på pälsen...

  Men ja när de fäller då fäller de verkligen. Fast de verkar bli värre med åren också. Varken Meja eller Zelda har ju så mkt päls än ;)

  SvaraRadera