fredag 23 juli 2010

Ostbågsdrömmar och "sitt-framgångar"

Imorgon är det exakt en vecka sedan vi hämtade vår lilla ögonsten a.k.a. vilden. Första veckan har varit minst sagt HELT underbar och mycket har hänt. Vet inte om jag nämnt det men hon har kommit till rätta hur bra som helst :) Zelda är väldigt jämn och självsäker och nu har man liksom kommit underfund med hur hennes rutiner ser ut och hur hon beter sig. Hon vaknar 1-2 ggr/natt och kommer och piper vid min sängkant att hon vill ut och kissa. Vi går ut och kissar, sen springer hon in och sover igen. Vid 7:tiden går hon till Jocke och piper och då är det dags att gå upp..Jocke är morgonpigg så hon går till honom ;) Jocke tar morgonkissrundan och så får jag sova lite :) Hon blir alltid superglad när man vaknar och börjar pratar med henne ..( på natten eller på morgonen) som om att vi varit borta jättelänge..hon drar öronen bakåt och kommer springande med svansen vifftande som en propeller. Så gjorde hon även när hon såg mig vid affären idag när jag hade varit borta och jobbat hela dagen. Oj så glad hon vart!
Och så måste vi ju tala om att hon lärt sig sitt ( ganska bra iaf). Hon sätter sig och tittar upp på en med sina underbara valpögon och det ser verkligen ut som hon tänker - Jahha..var det bara det här jag skulle göra eller? Det var just sittandet som Jocke ville träna lite så här på eftermiddagen och eftersom vi hade lite fredagsmys och lite ostkrokar på bordet ville han utöka Zeldas smakupplevelser lite. Detta var SÅKLART helt utan min vetskap!! När jag ser att hon sitter i Jockes famn på golvet trodde ja nästan hunden skulle äta upp hans hand. GUD så hon slickade! Hon såg ju nästan helt maniskt ut! Jag vet vem som kommer att drömma om gula små bågar inatt!
Zelda ville förrsten in och surfa lite idag..hon ville fixa facebook och twitter...men vi får väl se hur det blir med det:) Hon hade ju lite svårt att knappa in en bokstav i taget.


Hm..undra vilken bild jag ska välja till min profil...

Jocke är glatt ovetandes att hans hand snart kommer att vara bortslickad

1 kommentar:

  1. Gullig hon är. Jamen, ostbågar är ju jättegott! Imorgon blir jag borta på dagen men resten av veckan och imorgon kväll är jag hemma. Fåren kommer att bli rädda för ditt lilla "monster". De går absolut inte över hundar. De är ganska skygga.

    SvaraRadera