onsdag 28 juli 2010

Valpbus i mängder!

Ännu en dag har passerat med lek och bus i mängder ( och allt för lite vila :P). Zelda har kommit på en ny rolig lek. Hon kallar den "sno toa-borsten och bli jagad runt hela huset+ trädgården". Jag hann få ett snabbt fotobevis på virrvelvinden.
Vi har varit hos "farmor" & "farfar" i Sätra idag och Zelda har fått träffa lite Salukis. Ja..inte så lite heller för den delen. "Farmor & "farfar" har nämnligen 4 Salukis och en "puff". Puffen fick hon dock inte hälsa på för han är inte så valptålig om man säger så..men han håller sig helst undan så det var lugnt. Man lär ju ta det lite i omgångar nu när hon är så liten..men man vill ju samtidigt att dom träffas ganska tidigt så dom funkar bra ihop sen när hon blir äldre. Två hundsjälar som iaf fann varandra idag var Zelda och 7 månader gamla Pepsi. Eftersom Zelda hittills har träffat stabila och snälla hundar så är hon helt orädd och busar som att hon vore minst lika stor som dom hon leker med. Själklart måste man ju vara jättenoga med vilka hon får träffa såhär i början och man är ju alltid nära och övervaka leken! Men Oj.. så skoj dom hade!


Zelda brottas med agilitytuneln!

1 kommentar:

  1. Jag har tänkt att ställa ut Java i alla klasser men utställning är inget jag lägger någon större vikt på men det är lite kul att se hur det går :). Jag har bytt foder på henne till Nutra nuggets (samma som Max) men hon får nu en blandning.

    SvaraRadera