tisdag 27 mars 2012

Shopaholic

Japp..ibland så slår den till...shop-genen! Men då är det oftast inte kläder, skor, väskor eller smink som handlas utan hundsaker:P
Ni som känner för det kan få skänka en tanken till min sambo som numera ALLTID får se sin flickvän i samma gamla paltor till hundkläder ;)
Ikväll hade Jennys Hund&Katt VIP-kväll för medlemar. Jag och Hanna drog dit och vi hade en jättetrevlig kväll med shopping, mingel-tilltugg och hjälpsam personal.

I korgen hamnade både ditten och datten. Det var väl egentligen inget speciellt som Z behövde men går en köp-sugen matte i djuraffären så kan man vara säker på att det handlas!!
Zelda fick:
En Hurtta-regnjacka
Ett Hurtta-halsband (rött) Det rosa har vi tappat bort i spårskogen :(
En rosa flodhästkong
En frisbee
2st tuggben


Av personalen fick Z ett litet tuggben som hon just nu är i färd med att gömma i sittsäcken på övervåningen :S

Men så utav en händelse så "glömde" jag köpa hundmat som nästan är slut här hemma...Hm...kanske får det bli så att husse får åka och köpa det....sånt där som är så tråkigt att köpa men som man måste ha ;) Som disktrasor till exempel

Ja..jusste..köpte ju "skitsnygga" bajspåsar också ;)

2 kommentarer:

  1. Hej!! jag blev inspirerad av dina filmer och sökte på youtube och hittade susanne och Oscar. :) tänkte även börja med några trix med Basta blev återigen inspirerad av era JÄTTE fina konster!!!

    // carro med Basta

    SvaraRadera
  2. Oj så du skämmer bort Zelda.
    Eller är det kanske dej själv ;)

    SvaraRadera