lördag 2 oktober 2010

Mindre än sex månader kvar...

innan jag och Zelda får börja tävla alltså :) Långt kanske ni tycker men jag har hela tiden trott att det var tolv månader som gällde så jag vart glatt överraskad. Är faktiskt jättesugen att börja tävla och tror Z kommer att bli en bra tävlingshund. Sen är det ju inte bara hunden som ska duga utan föraren är ju delaktig i alla högsta grad. Där finns väl lite mer att oroa sig över kanske :p Jag har ju ingen erfarenhet av tävling och jag har ju en hel del att lära mig. Därför är det ju guld värt att ha träningskompisar som har erfarenhet och som dessutom är jätteduktiga, hjälpsamma och supergulliga! Ni vet ju vilka ni är ;) (Diana och Liz)
Jag och Zelda ska faktiskt gå en tävlingsförberedande kurs och det ska bli jättekul och lärorikt!
På uppdateringsfronten kan tilläggas att förra veckan vägde hon 11.8 kg! Tänderna tappas med jämna mellanrum. Hon har lärt sig lite nya trix som "visa tungan","ligg på rygg" och "gå sick-sack mellan mina ben". På lydnadsfronten har hon lärt sig "stå" under fritt följd. Just nu håller vi på att träna lite tandvisning. Om en vecka ska vi ju ställa ut på Gävle BK :)

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du redan planerar in tävlingar :). För Javas och min del ska det nog blir freestyle tävlingar till våren och till hösten lydnad och agility :). Vad roligt med utställning, det kommer säkert gå jättebra!

    SvaraRadera
  2. Lycka till imorgon med pötnosen. Jag vill ha bild till hemsidan på na' från utställningen!

    SvaraRadera