söndag 31 oktober 2010

En bus(s)ig halloween

Snart är det jul igen! Eller är det bara jag som börjar räkna dagarna innan julpaniken infinner sig? Nää..man kan väl åtminstone ta en helg i taget. Nu är ju halloweenhelgen över och den har väl inte firats direkt men "svärmor och svärfar" var här på middag i lördags och det blev stek i min nyinvigda lergryta (tantpoäng?). Jocke gjorde en halloweenpumpa och Zelda,,,eh..ja Zelda var lika full-i-fan som vanligt. Hon har börjat skälla mer och mer och det GÅR INTE att ignorera. Det skär liksom i öronen och hon slutar inte heller. Det är bara när hon är uppspelt/trött och vill ha uppmärksamhet som hon gör det. Hon skäller aldrig på andra hundar eller folk.Men det är ändå viktigt att få bort hennes, som jag känner, bortskämda snorunge fasoner.
Det har tyvärr inte blivit så mycket träning denna vecka men vi har faktiskt åkt buss idag och det var fösta gången för Zelda. Hon skötte sig fin fint..hon tyckte väl det var lite läbbigt att gå i bussen när den brummade så hemskt men det var ju inte sista gången vi åker buss :)Sen har vi ju just kommit hem ifån en kvällsprominix som spetsades till med lite tränig i mörker. Det finns mycket där ute som kan distrahera en valpis. Men hon var fokuserad på mig iaf :) Med favoritleksaken i fickan går allt!
Kommande vecka ska vi nog försöka hinna ner på stan lite för att titta på lite folk :) Som den lantis man gått och blivit på gammla dar tycker man det är stimulerande att titta på folk i stan ;) Miljöträning för matte också med andra ord!


En aussie som plötsligt beter som ett lamm: Sitter snällt och poserar vid pumpan.



Men då hon tror att ingen ser: Hmm..vad är det här för konstig pinne? Måste undersökas!



Den här måste förflyttas...


Hallå? Finns det nått skoj här nere?


Zelda chillar på bussen

1 kommentar:

  1. Vad kul att du uppdaterar lite oftare!!! Det är så roligt att höra om eran vardag. Söta bilder!

    SvaraRadera