fredag 2 september 2011

På spåret...Efter x antal månader kände jag att det var dax att köra lite spår med Zelda. Hanna och Hedda var med i spårskogen och det gick fint för oss båda. Vi hade nog glömt mer än hundarna iaf ;) Dom spårade på som om dom inte gjort annat,,, Så himmla duktiga våra småtjejer! Hedda var så taggad att hon inte var det minsta intresserad av den överkörda tvättbjörnen (Läs pipleksak) som låg i slutet, utan hon spårade glatt vidare...hmm..vi får klura ut hur vi får ´na att förstå att det är slut...

Zelda gick på ganska snabbt första rakan i spåret...sen vart skogen lite snårig (FÖR snårig för att vara ett "lätt" spår) och en klumpig matte a.k.a valross, snubblade och hade sig där bak i linan..:S Efter första svängen gick spåret upp på en liten stenkulle och där tappade hon spåret lite...gick lite runt i cirklar ett tag,..och snabbt gick de...Stor risk för spårline-trassel! Men hon kom till slut på spåret igen och tuffade på ändå till slutet där favvo-grisen låg och väntade. :) Hon var ju duktigt för det var ju som sagt för snårig och för tät skog...jag vill ha mer öppen mark med tallar. Får bli nästa gång.

Nu dags att sova för att tidigt imorrn åka iväg och vara sökfigurant på Skutskärs BK:s tävlingssök :)Trotts sina olikheter leker dom två jättefint med varandra...Tänk att en sprallig pansarvagn och en liten ettrig gasell kan vara de bästa av vänner! :)Söta HeddaMin lilla duktiga!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar